Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
 

Despre

“Creativity is your best makeup skill, don’t be afraid to experiment.” – Pat McGrath
cristinaB-img

Cristina Bârsan

Lucrez in domeniul de beauty din 2006 și pot spune ca frumusetea se învața.
Și va dau exemplu povestea mea.
Nu am fost întodeauna așa, o tânăra încrezătoare care primea complimente necontenite ce se descurca de minune cu orice ustensila de machiaj.
In copilărie m-am simțit tare urâțică, neiubită, precum rățușca cea urâta. Desi ma simteam neputincioasă in interiorul meu parcă se forma tot mai puternic dorința pentru frumos, echilibru și înțelegere.
Așa ca in momentul in care a trebuit sa fac ceva, mi a fost foarte ușor și natural sa ma îndrept inspre a crea frumos, care sa-ti încânte ochiul si sa-ti aline sufletul. Am realizat ca-mi place sa văd ce este mai frumos in fiecare și mai ales sa aduc putina fericire prin munca mea. Asa a inceput calatoria mea in lumea make up-ului.
Primele mele joburi au fost in televiziune Prima TV, Pro TV si film prin studiourile Media Pro și Castel film. Am machiat pentru diverși designeri și firme românești in prezentări de moda precum: I.D Sarrieri , Jolidon, Adrian Oianu, Lena Criveanu. Am făcut demonstrații de machiaj pentru L’oreal in toată țara unde am întâlnit sute sau poate zeci de mii de femei diferite dar toate cu aceiași dorința: sa fie frumoase. Cu aceeasi dorința de frumos am lucrat și cu persoanele publice din România, mai ales femei frumoase precum: Adelina Pestritu, Doinita Oancea sau Albertina Ionescu.
Imi place sa cred ca machiajul este un lucru necesar și la îndemâna precum un fir de ața.
Dacă ai placere, viziune și experiență poti crea la infinit cu acest fir haute-couture!”