Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Sprancene  > Se pensează și bărbații?

Se pensează și bărbații?

Pensatul nu mai este la modă; acum se numește stilizarea sprâncenelor, în funcție de trăsăturile anatomice ale feței.

Aș înlocui termenul ‘pensat’ cu ‘îngrijirea sprâncenelor’, deoarece prin pensat se înțelege că avem multe fire de smuls. Deși avem fire de smuls, acele fire sunt foarte importante. Dacă aș avea o sprânceană care nu îmi place sau simt nevoia să îi fac ceva și aș fi bărbat, cu siguranță aș merge la un specialist. Și anume, la specialistul care realizează cele mai naturale sprâncene.

Caut pe cineva care pensează, făcând sprâncenele să arate bine fără să se observe că au fost pensate.

Un mic sfat pentru un bărbat care folosește o pensetă acasă este să se penseze după baie, deoarece porii sunt dilatați și smulgerea firelor de păr este mai ușoară.

Din experiența mea, am observat că bărbații au un grad mult mai mic de rezistență când vine vorba de stilizarea sprâncenelor.

Dacă vor să le îngrijească, le pot tunde cu foarfeca, nu cu mașina de tuns.

Nu este important ca bărbații să se penseze; este important să își stilizeze sprâncenele la un profesionist, pentru a arăta îngrijiți fără a părea pensați.

Dacă femeilor li se recomandă să vină la un specialist la fiecare 5-6 săptămâni, același sfat este valabil și pentru bărbați.

Ne ghidăm în principal după forma naturală, păstrând linii cât mai drepte și evitând crearea unor linii sau unghiuri prea ascuțite. Liniile drepte inspiră masculinitate și fermitate.

Aș spune că 99% dintre bărbați au această problemă; nu știu dacă am auzit vreodată un bărbat spunând că îi face plăcere să stea pe scaunul meu, spre deosebire de femei, care mi-au spus că le relaxează această activitate.

Tehnica se numește decolorare mecanică, pentru domni. Ne ajută ca sprâncenele să nu arate pensate.

No Comments

Leave a reply