Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Aparitii TV  > Trucuri pentru un machiaj rezistent în vacanță

Trucuri pentru un machiaj rezistent în vacanță

În cadrul recentei transmisiuni live alături de estimata Albertina Ionescu, am avut privilegiul de a aborda o serie de subiecte esențiale în domeniul make-up. Îmi exprim sincerele mulțumiri pentru această oportunitate remarcabilă.

Pe parcursul discuției, am explorat esențialele pe care orice make-up artist ar trebui să le aibă în bagaj atunci când pleacă în vacanță. În plus, am oferit o privire de ansamblu asupra cursurilor specializate în tehnici de auto-machiaj (SELF MAKE UP), care împuternicesc participanții să-și maximizeze frumusețea naturală.

Nu în ultimul rând, am discutat despre ultimele tendințe din această toamnă, cu accent pe inovații și stiluri proeminente în machiaj și designul sprâncenelor.

Fără îndoială, a fost o experiență care a echilibrat emoția cu informația valoroasă, și sunt încântată să împărtășesc aceste momente cu voi pe această platformă.

Comments:

 • Clau2i4

  septembrie 8, 2023 at 5:34 pm

  Wow, am urmărit live-ul tău cu Albertina Ionescu și am rămas mindblown! 😍 Ai vorbit despre chestii super utile, gen ce make-up să iau în vacanță și ce e la modă acum în toamnă. Abia aștept să încerc și cursurile tale de SELF MAKE UP. Keep slaying, girl! 🌟 #makeupgoals

  • Avatar utilizator

   Cristina

   septembrie 8, 2023 at 5:36 pm

   Hei, mulțumesc mult pentru feedback. 🌟 Sunt super bucuroasă că ai găsit utile informațiile din live. Cât despre cursurile de SELF MAKE UP, abia aștept să te văd printre cursanti. O să fie o experiență super cool, promit! 😍 #stayfab

Leave a reply