Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > De ce spun sprâncenele atât de multe despre noi?

De ce spun sprâncenele atât de multe despre noi?

Pentru ca așa cum nu poți citi un om dacă nu ii vezi chipul așa sunt și sprâncenele pentru fata.
Sprâncenele sunt o trăsătura vitala a fetei, întrucât nici un chip nu poate fi citit cum se cuvine dacă acestea nu ar fi la vedere.

Conștient sau inconștient cu toții citim sau putem avea o părere despre o persona la prima vedere.
Este o reacție fireasca sa transmitem anumite mesaje in funcție de ce vedem.

Când îți faci o ajustate la chip, când sprâncenele tale au o anumită forma, oameni vor reacționa, pot avea o reacție placuta in clipa in care sprâncenele tale sunt in armonie cu tine sau pot avea o rectie de repulsie in clipa in care ele sunt total anapoda și nu îți complimenteaza fața.

Si in felul acesta vei primi din partea celorlalți o întâmpinare mai rea sau mai buna.

Vreau sa punctez ca acest lucru are legătura cu prima impresia, dar dacă aceea trăsătura de caracter nu te definește și nu este parte din tine oameni vor afla mai apoi.

Și acum sa vorbim despre ce mesaje transmitem oamenilor cu sprâncenele noastre și ce trăsături de caracter au ele.

Se știe ca emisfera dreapta, care comanda partea stânga : creativitatea, intuiția, manifestarea sentimentelor și alte lucruri înconjurate de energie feminină.

Iar partea stânga care comanda partea dreapta, are legătura cu logica, gândirea analitica, manifestarea inteligentei, abilitați de asimilate a limbilor străine și matematica. De obicei aceste femei au funcții de conducere.

Sprancenele drepte – au un caracter puternic, sunt persoane ferme și pline de energie. Sunt specifice persoanelor impulsive, care acționează imediat și sunt mai puțin atente la detalii.

Sprâncenele arcuite – acestea au un caracter mai feminin, sunt persoane mai sensibile, pasive, iubitoare de frumos. Și sunt atente la nuanțe și detalii. In general formele rotunde sunt atribuite femeilor însemnând prosperitate și abundentă.

Sprancenele apropiate – aparțin unor persoane realiste, care pot și materialiste, înclinate spre profit, bune la afaceri și hotărâte

Sprâncenele depărtate – poate da senzația ca persoana este visătoare, deschisă spre oameni. Aceștia sunt oameni amabil și binevoitori însă au problem in a lua decizii.

Sprancenele groase – sănătate, longevitate, virilitate, abundentă, împlinire forța și hotărâre cu un caracter puternic.

Sprâncenele subțiri – denota ca persoana este atenta la detalii, nerăbdătoare, și spre deosebire de persoanele cu sprancene groase aceștia, sunt dornici de schimbare

No Comments

Leave a reply