Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > Cum sa ne punem in evidenta ochii caprui !

Cum sa ne punem in evidenta ochii caprui !

Machiaj.ochi.caprui

Majoritatea femeilor din Romania auochii caprui iar daca si tu te numeri printre ele nu inseamna ca ai trasaturi comune ci doar ca trebuie sa stapanesti perfect machiajul ochilor caprui.

Invata sa iti pui in evidenta aceste trasaturi si sa iti conturezi ochii cu o nuanta care sa accentueze culoarea irisului astfel incat sa fii exemplul perfect al expresiei “Ochii caprui, fura inima oricui”.

Ce culori folosim pentru a evidentia ochii caprui

Verdele si albastru sunt culoarile primare ce se potrivesc ochilor caprui. Dupa ele urmeaza o serie de culori si nuante diferite alese in functie de nuanta pielii, tipul de caprui al ochiului si culoarea parului. Sunt trei coordonate specifice fiecarei persoane in functie de care avem la dispozitie cateva nuante care se ne puna in evidentieze cel mai bine culoarea ochiilor.

Machiajul ochilor caprui deschis

Dac[ ai ochii caprui-verzui este indicat sa folosesti nuante de mov, indigo, burgundy, nuante care au in componenta rosu.Pentru machiajul de zi putem folosi lila, roz sau nuante de mov deschis. Daca ai culoarea ochiilor caprui verzui iar parul este blond culorile indicate mai sus te vor face sa faci senzatie.

Daca ai ochii o nuanta de caprui cald, deschis, putem alege nuante mai blande pentru zi cum ar fi: bej, auriu sau brun, iar pentru un machiaj de seara putem alege diverse nuante de verde metalizat , gri, argintiu sau antracit.

Machiajul ochiilor caprui mediu

In acest caz paleta de culori si nuante din care poti alege este foarte larga. Daca vrei sa pui accent pe privire foloseste in machiaj culori vii si intense: turquoise, bleumarin, indigo, burgundy, azur, verde smarald, aubergine. Aceste nuante pot fi intensificate folosind putin negru la baza genelor, iar pentru un plus de stralucire alege varianta metalizata a culorilor. Pentru machiajul de zi al ochilor caprui mediu putem folosi cu succes nuante de pamant: bej, auriu, brun.

Machiajul ochilor caprui inchis

Irisul inchis al ochilor da o nota de mister, fiind foarte usor sa ne concentram atentia asupra lor. Machiajul poate fi realizat in culori puternice, in nuante de albastru metalizat, indigo, gri metalizat, dar si nuante mai calde precum lila si bej in timpul zilei. In acest caz recomand folosirea eyelinerui colorat in nuante de mov, albastru iar pentru un plus de stralucire si eleganta, auriu. De avut in vedere ca trebuie sa accentuezi foarte bine genele, eventual asortarea unei perechi de gene false in cazul in care folosesti eyeliner-ul.

Vei ajuge sa stapanesti si tu tainele machiajului pentru ochii caprui prin exercitiu, asa ca iti doresc mult spor, inspiratie si sa tii cont intotdeauna de sfatul profesionistilor.

Comments:

  • badin

    ianuarie 28, 2023 at 9:29 pm

    Totul este foarte deschis, cu o explicatie cu adevarat clara a problemelor. A fost cu adevarat informativ. Site-ul dvs. este extrem de util. Va multumesc pentru partajarea!

Leave a reply