Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > Trucuri pentru buze mai seducatoare!

Trucuri pentru buze mai seducatoare!

buze-pline-seducatoareBuzele joaca un rol foarte important in actul de seductie.In functie de aspectul acestora putem transmite mesaje subliminale iubitului.De examplu niste buze ferme, pline care au o culoare rosiatica transmit, sanatate, fertilitate, dorinta, pasiune, etc.Asa se intampla si in caz contrar, cand ne este rau, fata devinde mai palida, buzele isi pierd din roseata, iar persoanele din jurul nostru inteleg repede ca ne este rau.

Asa ca m-am gandit la cateva trucuri pe care le puteti aplica pentru a obtine cu mai mult usurinta niste buze seducatoare.
Inainte de a aplica orice produs cosmetic, fie el si un ruj hidratant, buze trebuie sa fie perfect hidratate.Hidratarea porneste din interior consumand necesarul de apa zilnic, iar apoi trebuie sa avem grija de partea exterioara.

Pe timpul iernii, cand avem nevoie de o protectie mai mare putem folosii: crema de galbenele, uleiul de cocos sau diverse unguente cu extract de plante.Pe timul verii putem folosi diverse balsamuri de buze. Sunt de preferat cele cu FP solara.

Pentru a ne putea contura niste buze cat mai mari si seducatoare avem nevoie de 2 creioane de buze diferite. Unul trebuie sa fie cat mai apropiat de nuanta naturala a buzelor , iar celalalt cu un ton sau doua mai puternic decat primul.Practic avem nevoie de unul mai deschis si unul mai inchis.In functie de ce dorim sa realizam putem face diverse combinatii.

Inainte de a incepe, creioanele trebuie sa fie ascutite.In felul acesta vom desena o linie mult mai curata si bine definita.
Un lucru foarte important ce trebuie stiut si mai ales respectat, este faptul ca: atunci cand ne dorim sa depasim conturul buzelor in ideea de a le marii, nu trebuie niciodata sa depasim albul buzelor. Buzele noastre sunt delimitate de o linie subtire cu un ton mai deschisa decat pielea. Acea margine o putem folosii pentru a creea efectul de marire, dar mare atentie, ea nu trebuie depasita niciodata!

Cu creioanele ascutite si cu aceasta informatie in minte, vom trasa o linie cu creionul de nuanta mai inchisa plecand din coltul gurii in sus, pana la sfertul buzei.Este foarte important ca linia sa plece din colt spre interiorul buzei, in felul acesta vom desena o linie mai rotunda si ascendenta.
Acelasi lucru trebuie repetat si in partea cealalta.Din coltul intern trasam un sfert de linie spre interior.
In partea de jos a buzei trasam linile din coltul buzei spre interior doar ca in jos.

Dupa ce am desenat aceste sferturi de contur, cu o pensula de buze va trebuii sa degradam conturul usor in interior.

Dupa ce am terminat de degradat , folosindu-ne de creionul mai deschis vom incerca sa unim cele patru parti.Pentru a creea un efect vizual de marire trebuie sa evitam sa aplicam culoare pana in mijlocul buzelor.Degradeul trebuie facut din spre marginea buzelor, acolo unde am trasat conturul, spre interior.Mijlocul buzelor trebuie last liber, sau atins de cat mai putina culoare.
Jucandu-ne cu doua nuante vom creea efectul de iluminare si umbrire, asa vom da senzatica ca buzele noastre sunt mai mari.Pentru un plus de senzualitate si stralucire putem aplica un strop de luciu de buze exact in mijlocul buzelor.

Cat despre culori, aici nu exista limite.Putem jongla cu difere combinatii si asocieri de culori.Trebuie sa marturisesc ca printre preferatele mele sunt:rosu si corai, lila si roz.

No Comments

Leave a reply