Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > Sprancene perfecte la tine acasa!

Sprancene perfecte la tine acasa!

Pentru ca nu avem intotdeauna timp sa ne deplasam pana la salon sau poate ca avem ceva ce ne retine acasa si pentru ca trebuie sa stiim cum sa ne pastram forma data de profeionist, fara a strica sprancenele, iata cum sa obtinem niste sprancene corecte si frumose la noi acasa!
Brand-ul SORME are o gama de produse de sprancene complecta! Aici gasim tot ce ne trebuie pentru ca sprancenele noastre sa arate ca si cum am fi iesit de la o sedinte profesionala de pensat.
Produsele care ne ajuta pe noi sa ne pensam corect dar sa ne si stilizam spranceana iar mai apoi sa o fixam sunt:Kitul de sprancene perfecte, Creionul iluminator si Gelul de sprancene cu vitamina B5.

1462085_777178485632550_990692142_n

Sa le luam pe rand si sa va spun cum folosim fiecare produs in parte pentru a scoate ce este mai bun din spranceana.
KIT-UL DE SPRANCENE- conține două farduri și o ceara de fixare pentru un aspect natural și o textură sănătoasă a sprâncenelor. Forma acestora poate fi redată cu ajutorul celor trei șabloane pretăiate în stil clasic: FINE, MEDIUM și FULL și a celor două pensule ce însoțesc kit-ul.
Iar pentru a te pensa corect si a iti stiliza corect sprancenele cu fardul din kit, urmeaza pasii:- alege sablonul care se potriveste lungimii sprancenelor tale
– pune sablonul peste spranceana
– aplica fard pentru a da forma
– inlatura sablonul si aranjaza sprancenele cu pensula speciala
– aplica ceara pentru fixare cu ajutorul pensulei speciale.
– incepe cu nuanta mai deschisa, folosind pe parcurs din ce inchisa, daca e nevoie
– inlatura excesul de fard de pe pensula inainte de a-l aplica
– aranjeaza sprancenele si intinde mereu fardul cu ajutorul pensulei spiralate
CREIONUL ILUMINATOR
Se aplica pe arcada sub forma unor raze de soare , din punctul cel mai inalt al sprancenei spre interior.Acesta va creea un efect de ‘lift’ si va da o iluminozitate naturala ochiului.Formula cremoasa intra in piele si o hraneste.
GELUL DE SPRANCENE CU VITAMINA B5
Aranjeaza-ti sprancenele scapate de sub control cu acest gel neexfoliant.
Da forma, tine sprancenele in loc si le ofera un luciu sanatos si natural.Se pieptana sprancenele si se aranjeaza in timp ce raman fixate in pozitia dorita. Gelul poate fi folosit peste creion si fard de sprancene sau individual.
Va doresc succes, si sper sa va iasa sprancenele pe care vi l-ati dorit, iar daca dupa toate instructiunile nu ati reusit …va astept cu drag la salon !
IMG_1426-Natural soft make-up

No Comments

Leave a reply