Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > 3 Uleiuri magice pentru protejarea tenului impotriva frigului!

3 Uleiuri magice pentru protejarea tenului impotriva frigului!

1235348_656911640999211_2028287197_n Anotimpul rece a sosit iar tenul nostru este cel care sta cel mai mult descoperit.Pentru cei care nu stiu frigul si temperaturile joase nu sunt prietenele tenului nostru.
Frigul duce la deshidratarea tenului , imbatranirea lui, aparitia ridurilor fine, iar in conditii de frig extrem chiar si la craparea lui.Asa ca m-am gandit cum am putea sa-l protejam cat mai bine pe tot parcursul sezonului rece.
Deoarece cremele hidratante nu sunt tot timpul de ajuns m-am gandit la o combinatie de 3 uleiuri esentiale care sa hidrateze pielea dar in acelasi timp sa o si ajute.
Am facut o cercetare legata de uleiurile esentiale, pentru ca toate au efecte benefice, si m-am documentat care sunt cela mai indicate sa protejeze pielea de frig si de efectele acestsuia: deshidratarea ,uscarea, cuperoza si asprirea tenului.
Combinatia magica de uleiuri esentiale este urmatoarea: uleiul de argan, uleiul de catina si uleiul de lamaie.

Uleiul de argan este un bine cunoscut benefic al tenului, cea mai importanta calitatea a lui este ca previne pierderea umiditatii pielii, iar pe timpul sezonului rece acest lucru este foarte important.Stimuleaza regenerarea celulelor pielii, reduce cicatricile si ofera elasticitale pielii.

Uleiul de catina hidrateaza si tonifiaza pielea.Antioxidantii cum ar fi vitamina E si betacarotenul combat ridurile, uscaciunea si alte simptome specifice pielii imbatranite sau neglijate.

Uleiul de lamaie – Atunci când este foarte frig afară, pielea fină deschisă la culoare şi sensibilă poate fi afectată de cuperoză – o dilatare a vaselor de sânge. Uleiul esenţial de lămâie tratează şi vindecă acestă afecţiune.

No Comments

Leave a reply