Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > SFATURI UTILE, INAINTE DE NUNTA PENTRU MACHIAJUL MIRESEI.

SFATURI UTILE, INAINTE DE NUNTA PENTRU MACHIAJUL MIRESEI.

O se enumar cateva din lucrurile pe care le putem face inainte de nunta astfel incat tenul nostru sa fie cat mai bine pregatit pentru machiajul din ziua cea mare.Si pentru ca multe dintre noi (inclusiv eu) avem tendinta de a face totul pe ultima suta de metrii, din dorinta de a fi cat mai aproape de marele eveniment sau din lipsa de tipm, am sa le enumar in ordine cronologica.
PEELING CHIMIC, in cazul in care vreti sa recurgeti la un astfel de procedeu si sa faceti un peeling chimic usor el trebuie sa fie cu minim 2-3 luni inainte, deoarece imediat dupa, pielea ramane cu o usoara roseata si continua sa se descuameze.
VIZITA LA COSMETICA, in cazul in care cosmeticiana va va face extragerea comedoanelor este bine sa-i faceti o vizita cam cu 2 saptamani inainte.In felul acesta ii veti da timp pielii sa se refaca si va veti asigura ca nu va ramane nici cel mai mic semn.
MICRO DERO ABRAZIUNEA si acesta este un procedeu de infrumusetare bazata pe indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata epidermei, astfel pielea sa se regenereze mult mai repede si capeta un aspect mai tânăr., ca efectul acestui tratament sa fie vizibil trebuie sa-l facem cu cel putin o saptamana inainte.
MASTI COSMETICE, ca ingredientele active din creme si masti, sa isi poata face efectul cat mai vizibil, este bine sa le aplicati cu 2-3 zile inainte.Iar ca si mic truc va sfatuiesc, cu o seara inainte sa folositi in locul cremei un ULEI presat la rece de ARGAN. Va va hidrata foarte bine pielea.

No Comments

Leave a reply