Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > Machiaj mireasa

Machiaj mireasa

Machiajul de mireasa ( pe care eu si prietenele mele nu-l vom purta foarte curand )

Cum trebuie sa fie machiajul de mireasa?

Aceasta este o intrebare la care va voi ruga pe voi sa raspundeti. Sa facem un mic joc de imaginatie si sa inchidem ochii pentru cateva secunde si sa ne imaginam ziua aceea!
Cum este rochia ta, cum iti imaginezi parul si cum se incadreaza machiajul in toata imaginea pe care ti-ai creat-o in minte. Fiecare femeie este diferita, iar raspunsurile pot fi multe, dar fiecare in parte, unic!

Asta face ca machiajul de mireasa sa fie atat de special!
Si pentru ca voi trebuie sa raspunteti intrebarii “Cum trebuie sa fie machiajul meu de mireasa?”, eu trebuie sa raspund la intrebarea “Cum creez acest machiaj?” sau “Cum se poate ca imaginea pe care ne-am creat-o in minte sau pe care ne-o dorim, sa devina un fap real?”.
Un machiaj rezistent, unic, adaptat trasaturilor fetei noastre, care sa ni se potriveasca ca o manusa si sa se integreze in perfecta armonie cu stilul rochie de mireasa, a buchetului si al accesorilor.
Aceasta este meseria mea, de a transforma un vis in realitate si de a-ti oferi un machiaj perfect, luminos, care sa-ti scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi si sa-ti oglindeasca perfect personalitatea, dar care sa reziste fara probleme 24 de ore si sa te lase sa te bucuri de acest eveniment minunat.
Acesta este jobul meu, sa conturez cele mai frumoase trasaturi ale unei femei, sa modelez si sa remodelez cele mai bine definite si potrivite sprancene, sa aplic si sa aleg exact modelul si cantitatea de gene false care sa dea profunzime si intensitate privirii, dar in acelasi timp sa para transparenta si naturala, sa aplic cantitatea si culoarea potrivita de fard care sa modeleze fata si sa reusesc sa accentuez cel mai frumos zambet! Un zambet care sa vina din suflet, de multumire si incantare!

P.s.: Daca vreuna dintre prietenele mele va avea de gand sa savarseasca acest fapt, vor fi imediat excluse din comunitate!
In schimb pentru celelalte femei care se casatoresc, le doresc din tot sufletul, o nunta de vis!

No Comments

Leave a reply